Vraag:
Waarom is het voor vrouwen onmogelijk om op het eiland geïmpregneerd te worden en de hele zwangerschap te overleven?
Chanelle Ractliffe
2012-08-19 02:45:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Claire kon op het eiland bevallen omdat ze haar kind buiten het eiland had verwekt. Geen enkele vrouw die op het eiland geïmpregneerd was, kon de termijn echter voltooien / bevallen, en ze stierven allemaal.

Waarom? Wat is de betekenis hiervan? Als het eiland een plaats zou moeten zijn waar "uw problemen worden opgelost (de kanker van Rose, de verlamming van Locke)", waarom zou het natuurlijke proces van de geboorte van een kind dan niet opzettelijk worden belemmerd?

Vier antwoorden:
user209
2012-08-19 04:12:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het eiland versterkt op de een of andere manier het immuunsysteem van de mensen erop, en biedt een aantal andere genezende eigenschappen. Het probleem met zwangerschap, waarvan ik denk dat Juliet het uitlegde, was dat het versterkte immuunsysteem zwangerschap aanzag voor een ziekte. Het immuunsysteem zou de normale zwangerschap verstoren, wat resulteert in een miskraam. Mensen die buiten het eiland zwanger werden, zouden deze complicaties niet hebben, en tegen de tijd dat de effecten van het eiland begonnen, zouden ze bevallen.

Maar waarom ziet het immuunsysteem de zwangerschap van Claire niet als een ziekte zoals de andere vrouwen? Wat maakt het uit waar het kind wordt verwekt?
@ChanelleRactliffe De show gaat nooit in op zulke specifieke details, sorry.
@ChanelleRactliffe Dat is wat ze ook in de show probeerden te achterhalen. Ze deden onderzoek om dit probleem op te lossen.
Rogue Jedi
2016-06-12 02:34:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Electromagnetism.

In de serie-epiloog The New Man in Charge wordt uitgelegd dat het elektromagnetisme van het eiland de moeder en baby tijdens het eerste deel van de zwangerschap.

Dr. Chang : bevestig dit volgapparaat om de nek van het onderwerp. Op dat moment wordt het naar het Orchideeënstation getransporteerd voor de volgende onderzoeksfase. Denk eraan, zorg ervoor dat u bevestigt dat de vrouwelijke beren niet geïmpregneerd zijn voor transport, aangezien de elektromagnetische niveaus bij de orchidee een buitengewoon schadelijk effect hebben op de vroege zwangerschap .

Dit verklaart ook wie Claire in staat was om op het eiland te bevallen, aangezien ze maanden daarvoor buiten het eiland zwanger was geworden.

user8391
2014-03-06 23:04:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het werd nooit rechtstreeks aangesproken in de show. Damon Lindelof en Carlton Cuse hebben echter op de podcast laten doorschemeren dat de ontploffing van Jughead tijdens het incident misschien enig effect had op zwangere vrouwen op het eiland. Daarom zien we waarom Ethan daar zonder problemen werd verwekt en geboren, terwijl vele anderen halverwege de termijn stierven.

In de epiloog "The New Man in Charge" tijdens het deel in de Dharmafabriek waar ze de oriëntatievideo over de Hydra bekijken, zegt Pierre Chang dat de ijsberen die op het Orchid-station werken mogelijk zwangerschapsproblemen hebben. . Dit suggereert dat misschien de krachtbron van het eiland zelf (waarvan een deel de kracht vormde achter het orchideeënstation) zwangerschapsproblemen veroorzaakte, misschien naar believen, misschien willekeurig. Misschien werd dit versterkt door de ontploffing van Jughead? We zullen het misschien nooit precies weten.

Men moet niet vergeten dat Jin en Sun op het eiland zijn verwekt en Sun buiten het eiland is bevallen. Voor dat, en het feit dat de makers het duidelijk hebben verklaard, ze niet de hele tijd dood waren, moet dit gerucht eindigen.

kluka
2012-08-20 18:22:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nou, ze waren al dood / in de hemel. Ik denk dat je in de dood geen nieuw leven kunt creëren.

Dit is slechts een theorie van wat The Island eigenlijk is. Als je dit verder kunt uitbreiden dan een enkele zin, weet ik zeker dat het echt logisch zal zijn.
Ehm ... was dit niet het antwoord aan het einde van de serie? Maar ja; mijn antwoord bevat enige teleurstelling over het einde van Lost; dus ik denk dat de downvote welverdiend is;)
Nee, het antwoord aan het einde van de serie was dat het allemaal echt was. Alleen de scènes met alternatieve realiteit uit seizoen 6 vonden plaats nadat ze allemaal stierven.
Het eiland was echt. Wat er aan het einde van de serie gebeurt, ligt in de toekomst. Jaren na de ECHTE gebeurtenissen die plaatsvonden op het ECHTE eiland. Het enige deel dat niet in de "echte wereld" zat, waren de "flash sideways" -sequenties die deel uitmaken van afleveringen van seizoen 6.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...