Vraag:
Kan iemand de Cast Away-pakketten begrijpen die op het eiland zijn achtergelaten?
blankip
2019-05-21 11:03:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In Cast Away (2000) vliegt Chuck westwaarts richting Maleisië, raakt een storm en stort vervolgens neer.

Chuck vindt een aantal pakketten die naar de VS lijken te gaan, het belangrijkste Angel Wing-pakket is voor Texas.

Waarom gaat een vliegtuig richting de andere kant van de wereld met een pakket naar Texas?

Twee antwoorden:
sanpaco
2019-05-21 11:57:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voor zover ik me herinner, zien we nooit een adres van of naar adressen op een van de pakketten, dus iedereen kan raden waar ze heen gingen. Dat gezegd hebbende, moet ik wijzen op de fout in uw conclusie dat het engelenvleugelpakket bestemd was voor Texas. De engelvleugeldame woont in Texas en dat is haar logo. Het pakket met haar logo wordt dus niet naar haar gestuurd, maar van haar naar een onbekende bestemming. Chuck geeft haar gewoon het pakket terug, omdat hij haar wil vertellen hoe het logo hem inspireerde om te proberen naar huis terug te keren.

BEWERKEN: ik voeg Moo's punt toe uit de opmerkingen omdat het een heel goed punt is . Het vliegtuig was onderweg van de VS naar ergens in het buitenland. Het is niet logisch dat een pakket dat naar Texas wordt gestuurd, Boston verlaat (of waar ze ook zijn) en naar Maleisië gaat als het voor Texas bestemd was.

+1 juist antwoord, het is eigenlijk heel goed uitgelegd op de film Wiki-pagina
Zijn er close-ups die het adres laten zien? Het lijkt me zeker dat Chuck het pakket wilde bezorgen en niet opnieuw wilde laten beginnen.
@blankip het is eerlijk gezegd te lang geleden dat ik de film heb gezien om te onthouden of er close-ups van het adres zijn, maar ik heb het gevoel dat het logischerwijs niet logisch is dat iemand haar logo op een verpakking zet. verzenden naar haar. Ze heeft zelf de afbeelding op de verpakking getekend, omdat zij de afzender is, niet de ontvanger.
Het kan worden beschouwd als een lang uitgestelde "terug naar de afzender" -situatie. Het pakket heeft de bestemming nooit bereikt, en het personage van Hanks vervulde een laatste "missie" voor FedEx door het pakket terug te sturen naar de afzender op de ranch in Texas, maar ook om haar te bedanken voor het indirect inspireren van hem om vast te houden en door te gaan het eiland.
@blankip gezien het feit dat het vliegtuig vertrok vanuit de continentale Verenigde Staten en over de Stille Oceaan vloog toen het neerstortte, is het vrij zeker dat het pakket door de vrouw werd verzonden in plaats van dat zij de beoogde ontvanger was. Tenzij Fedex pakketten normaal gesproken duizenden mijlen naar het buitenland stuurt om ze weer naar de VS te sturen ...
Het feit dat Chuck Elvis Presley's "Return to sender" in zijn auto speelt terwijl hij aankomt op het kruispunt, bevestigt deze hypothese in mijn gedachten.
Nick Bell
2020-08-08 06:55:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Om de vraag over de pakketten en het pakket uit Texas in het bijzonder te beantwoorden: De meeste pakketten hebben niet veel belang, maar die uit Texas is van vitaal belang. Onze held opent dit pakket niet, maar de blog en notities van de scenarioschrijver leggen uit dat dit pakket alle noodzakelijke overlevingsitems bevatte die hij had kunnen gebruiken om te overleven, zoals een waterzuiveraar, vuursteen om vuur te maken enz. Ironisch, de zin in het leven is wij mensen missen vaak de belangrijkste dingen die we nodig hebben in het leven vanwege onze eigen slechte keuzes.


Het damespakket uit Texas wordt aan het begin van de film bezorgd bij haar man in Rusland. De man draagt ​​een cowboyhoed en heeft duidelijk een affaire (zijn minnaar is de dame die naast hem aan de deur staat als hij het pakje van zijn vrouw uit Texas ontvangt) ... en zegt "Het is van mijn vrouw". Er wordt dus op gesuggereerd dat het naar de afzender is teruggestuurd, hoewel er geen echte scène is waarin wordt afgebeeld dat het naar de afzender wordt teruggestuurd.

Het personage van Tom Hanks keert dan vanuit Rusland terug naar Amerika, doet wat meer zaken, neemt afscheid tegen zijn vrouw, zeggend "Ik kom snel terug", verlaat dan de tweede keer Amerika en heeft het noodlottige vliegtuigcrash met het teruggestuurde pakket van de Texaanse echtgenoot in het vliegtuig met hem. Dat deel van het script is een beetje dubbelzinnig en wordt niet goed weergegeven of uitgelegd, en wordt gemakkelijk over het hoofd gezien als de kijker niet aandachtig kijkt. Ik denk dat dat deel een fout van een scenarioschrijver is en dat het meer geloof in het script had moeten hebben.

Hoe dan ook, dat specifieke pakket van de dame in Texas is nu bij hem op het eiland, en wordt daarom zijn reden om overleef en breng het terug naar Texas. Hoewel de reden waarom het wordt teruggestuurd naar Amerika terwijl het vliegtuig al vanuit Rusland in Amerika was geland en vervolgens bij hem in het vliegtuig was achtergelaten, is de grootste fout in de film en wordt het vaak helemaal gemist. Als je aandachtig naar het begin van de film kijkt, zul je zien dat dit correct is.

Schrijf alsjeblieft niet in hoofdletters, het is alsof je tegen ons schreeuwt.
Als u een nieuwe vraag heeft, stel deze dan door op de knop [Vraag stellen] (https://movies.stackexchange.com/questions/ask) te klikken. Voeg een link naar deze vraag toe als deze helpt om context te bieden. - [Van recensie] (/ review / low-quality-posts / 87037)
Dit geeft geen antwoord op de vraag. Zodra je voldoende [reputatie] hebt (https://movies.stackexchange.com/help/whats-reputation), kun je [commentaar geven op elk bericht] (https://movies.stackexchange.com/help/privileges/ commentaar); in plaats daarvan [geef antwoorden die geen verduidelijking van de vragensteller vereisen] (https://meta.stackexchange.com/questions/214173/why-do-i-need-50-reputation-to-comment-what-can- ik-doe-in plaats daarvan). - [Van recensie] (/ review / low-quality-posts / 87037)
Nick ... welkom op de site. Dit is echter een heel lang antwoord dat vrij moeilijk te begrijpen is, en ik weet nog steeds niet zeker of de vraag echt beantwoord kan worden. Als dat het geval is, spijt het me - maar het is daar ergens begraven. Waarom is een pakket met een vlucht vanuit de VS bestemd voor Texas?
Ik heb dit de eerste keer beantwoord. Maar ik zal het je eenvoudig maken. Het is een fout van de scriptschrijver. Als je de film goed bekijkt, wordt dat pakket teruggestuurd in hetzelfde vliegtuig als hem op de terugvlucht terug naar Amerika na het verlaten van Rusland. De fout is het feit dat, hoewel het pakket zijn weg naar Amerikaanse bodem al heeft gevonden, het dan Amerika met hem verlaat "de tweede keer" in het vliegtuig dat neerstort. Scenarioschrijvers vergissen zich. Soms geven filmmakers gewoon niet zoveel om informatie over het schrijven van scripts. Ik ben getraind in acteren bij QUT Brisbane. Hoop dat dat niet te lang duurt?
Dat pakket van de vrouw uit Texas is hetzelfde pakket in de handen van de man uit Texas aan het begin van de film. Hij is haar echtgenoot. De echtgenoot heeft een affaire in Rusland. Man ontvangt het pakketje in de deuropening en zegt "het is van mijn vrouw" ... de dame in Texas. Zijn vrouw.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 4.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...