Vraag:
Waarom zou Laura een adamantiumskelet hebben?
DeepDeadpool
2017-03-08 07:20:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit heeft betrekking op de nieuwe film Logan, spoiler alert.

Is er een verklaarde reden waarom Laura een adamantiumskelet had? Als het hun doel was om vanaf jonge leeftijd gemuteerde supersoldaten te maken, zou ik denken dat een dergelijk skelet de groei zou belemmeren en haar zou misvormen, waardoor ze onbruikbaar zou worden als supersoldaat. Waarom zouden ze niet wachten tot ze volgroeid was?

Ik weet dat er hier veel debatten zijn geweest over spoilers, maar het lijkt een beetje zinloos om in de eerste zin 'spoiler alert' te zeggen als je de spoiler in de titel al hebt laten zien. En ja, er zijn manieren om hier een titel voor te schrijven die voldoende informatie zou geven zonder de spoiler op te nemen.
Drie antwoorden:
cde
2017-03-08 09:23:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ze heeft meer dan alleen adamantiumklauwen. Het bestand dat we zien op X-23-23 (Laura is de 23e kloon van het 23e Weapon X-programma) toont meerdere locaties voor adamantium-injecties. Er is geen bewijs dat haar klauwen werden verwijderd voor een adamantiumcoating in het filmuniversum . In tegenstelling tot Wolverine betekende dit echter niet dat ze een volledige adamantium-binding onderging. Waarschijnlijk alleen adamantium vetersluiting, zoals strip Bullseye of Sabertooth op sommige punten doen.

Wanneer officiële releases van de film uitkomen, zal een screenshot met hoge resolutie dit bewijzen.

Dit is slechts een van de verschillen die het project kent. In de strips is Laura geen kind of preteen, ze is een tiener. Ze is een van de meerdere vrouwelijke klonen van Wolverine, terwijl de film slechts één kloon van meerdere verschillende mutanten laat zien. Ze maakt geen deel uit van het Old Man Logan-universum. Enz.

X-23-23? Dat is een gekke Illuminati-nummering daar.
@jdoe de zwarte jongen iirc was X-23-24. Het is gewoon een volgnummer.
Dat is wat * ze * willen dat je denkt.
Omegacron
2017-05-28 08:56:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In het filmuniversum heeft de X-23 GEEN volledig met adamantium bedekt skelet zoals Logan doet (wat ook het geval is in de strips). In plaats daarvan werden haar organische botklauwen operatief verwijderd, bedekt met adamantium en vervolgens opnieuw ingebracht. Een van de promotievideo's voor de film heeft de vorm van een 'uitgelekte' video die laat zien wat er met haar wordt gedaan door het project, en in verschillende scènes is te zien dat de klauwen operatief worden ingebracht:

enter image description here

Als je in dat screenshot net onder haar voeten kijkt, zie je vier van de zes klauwen nog op tafel liggen. Ze zijn op dit punt al bedekt met adamantium, dus ze gaan weer naar binnen. Aangezien er bloed aan haar voeten zit, &-benen en er nog maar vier klauwen over zijn, hebben ze vermoedelijk de twee voetklauwen al in de klauwen gestopt en bereiden ze nu de armen voor.

DeepDeadpool
2017-03-08 07:31:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mijn antwoord gevonden

Ze heeft geen volledig skelet, alleen haar klauwen

Van Wikipedia

In tegenstelling tot Wolverine heeft X-23 echter slechts twee klauwen per hand, wat haar belangrijkste aanvalswapens zijn. Ze heeft ook een enkele, intrekbare klauw die in elke voet is ondergebracht en die ze meestal voor verdediging gebruikt. Deze klauwen zijn eigenlijk gemaakt van bot en werden krachtig geëxtraheerd door Zander Rice, geslepen, bedekt met adamantium en opnieuw in haar lichaam gestoken. Ook in tegenstelling tot Wolverine ontsnapte X-23 voordat de procedure om haar hele skelet met adamantium te fuseren kon worden uitgevoerd.

De film sluit niet 100% aan bij de komische oorsprong.
@cde Het is nog steeds volkomen acceptabel om antwoorden te zoeken in het bronmateriaal als de films deze niet bieden. Anders zouden we absurde vragen stellen als "Waarom lijken al deze personages en verhalen op de strips?"
@jdoe behalve wanneer de film en het bronmateriaal verschillen of tegenspreken. Zoals ze hier doen.
ik hoop echt voor het kind dat dit waar is, anders vraag ik me af hoe ze zou groeien ... mooie adamantium skeletten groeien niet
@brian in de strips de adamantium-bindingen op biologisch niveau en de genezende acteur van veelvraat kan het maken en repareren. Zodat ze nog kan groeien. Kan zijn. Het is niet consistent.
@cde - daar heb je gelijk in. In de strips heeft Wolverine geen "echt" adamantium in zijn lichaam. Zijn genezende factor combineerde het adamantium met de botten op cellulair / moleculair niveau en vormde feitelijk een nieuwe verbinding. Dat verklaart niet hoe het adamantium kan worden verwijderd door Magneto of opnieuw kan worden ingevoegd door eerst Genesis en dan Apocalyps, maar hey ... strips.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...