Vraag:
Wat is de betekenis van de verschillende avatars van Catwoman in Batmans visioen tijdens hersenschudding?
Ankit Sharma
2017-06-21 01:45:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In Batman: Return of the Caped Crusaders (2016), wanneer Penguin Batman op zijn hoofd sloeg, ziet hij drie Catwoman in plaats van één in zijn hersenschudding:

enter image description here

Maar deze drie Catwomen hebben een verschillende haarkleur en etniciteit. Maar waarom? Is het een knipoog naar sommige stripboeken die alternatieve Catwoman-versies boeken of een verwijzing naar de live-actieshow uit de jaren 60?

Gefeliciteerd, deze vraag is de winnaar van de [overeenkomstige onderwerpuitdaging.] (Https://movies.meta.stackexchange.com/questions/2833/topic-challenge-adam-west-and-his-films-completed)
Een antwoord:
M. A. Golding
2017-06-21 02:52:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik weet het niet, maar ik vermoed dat het een verwijzing is naar de Batman -serie uit de jaren 60.

Catwoman werd gespeeld door Julie Newmar in seizoen één en twee en door Eartha Kitt in seizoen drie. Ook door Lee Meriwether in de Batman film.

Julie Newmar as Cat Woman
Julie Newmar

Eartha Kitt as Cat Woman
Eartha Kitt

Lee Meriwether as Cat Woman
Lee Meriwether

De linker lijkt mij niet op Lee, toch een mooi antwoord
Het mooie van de originele Batman is dat de schrijvers altijd hun tong stevig in de wang hadden geschaafd. Deze scène is hysterisch voor degenen die hardcore genoeg zijn om zich alle 3 de versies van Catwoman te herinneren.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...