Vraag:
Wat betekent "gefilmd voor een live studiopubliek" voor Cheers?
Mikey
2016-12-29 07:24:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Cheers wordt gefilmd voor een live studiopubliek. Ik ben net klaar met het bekijken van het geheel (in ieder geval beschikbaar op Netflix) in de afgelopen jaren. Er zijn scènes in het buitenland, in vliegtuigen, in huizen van personages, zelfs in het kantoor van Sam / Rebecca.

Betekent filmen voor een publiek alleen het deel in de bar? Hoeveel is ingeblikt lachen versus door het publiek opgewekt gelach?

Proost voor eventuele verklaringen.

Het is vermeldenswaard dat het feit dat een scène zich in een vliegtuig afspeelt, niet betekent dat deze in een echt vliegtuig is gefilmd. Het had een set op een geluidspodium kunnen zijn, gefilmd met een live studiopubliek buiten de camera.
@Steve-O - ja, dat begrijp ik; Ik vroeg me af in hoeverre deze show daadwerkelijk werd uitgevoerd voor een podiumstijl van het publiek (ik denk dat het cool zou zijn om te zien). Ik denk dat Roseanne ook op verschillende podia is gefilmd: hoe bereiken ze al deze setwijzigingen, enz.? Dit is een heel nieuw concept voor mij.
Het is ook mogelijk dat het later werd gefilmd en gespeeld voor live publiek.
@Mikey https: // i.stack.imgur.com / 1vASo.jpg meerdere sets naast elkaar.
... Ik realiseerde me net dat ik "Proost" schreef voor elke uitleg. Het was niet de bedoeling dat het cheesy was, maar ik bewaar het.
Een antwoord:
cde
2016-12-29 07:46:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Net als elke andere show die gefilmd wordt voor een live publiek, worden alleen de vaste podiumdelen gefilmd voor een echt publiek. De delen buiten of speciale afleveringen zijn voorgefilmd en kunnen tussen de reguliere setdelen aan het publiek getoond worden. Dit is hoe Fresh Prince and the Big Bang Theory wordt gedaan en hoe elke andere live sitcom wordt gefilmd.

Zie Show opgenomen voor publiek: hoe werkt het? voor meer info.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...