Vraag:
Waarom eiste Remy de bekeuring?
chaitanya89
2016-04-12 12:49:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In een van de latere afleveringen van seizoen 3 van House Of Cards werd Remy door een politieagent aangehouden wegens te hard rijden, en toen hem om zijn ID werd gevraagd, zei hij dat hij het in zijn kantoor was vergeten.

Het wordt heftig tussen de politieagent en Remy en hij wordt geboeid. Wanneer de hogere officier arriveert, verontschuldigt hij zich tegenover Remy voor het feit dat hij hem geboeid heeft en laat hem gaan zonder kaartje, maar Remy eist dat de snelheidsovertredingen worden afgegeven, ook al staat de officier erop.

Elke reden waarom hij werkte- op en eiste het kaartje? Is het omdat hij wraak wil nemen op de officier die hem heeft geboeid? (Ervan uitgaande dat de naam van de officier in het ticket wordt vermeld.) Of is hij te overstuur en wil hij geen speciale behandeling?

Opmerking: in de latere afleveringen werd het ticket nooit genoemd.

Gewoon een gok, maar ik herinner me echte incidenten waarbij publieke figuren werden verontschuldigd voor verkeersovertredingen (vaak onder omstandigheden waarin iemand anders op dezelfde manier zou zijn behandeld) en het incident openbaar werd, wat leidde tot beschuldigingen van machtsmisbruik. Omdat dit aanzienlijke PR-problemen kan veroorzaken, denk ik dat het SOP is voor publieke figuren om erop te staan ​​dat ze worden bestraft voor dergelijke overtredingen, strikt volgens de letter van de wet. (Maar ik kom uit NZ, misschien zijn de dingen anders in de VS.)
@HarryJohnston Daarin zijn wij senatoren _ immuun voor dergelijke kleine misdrijven. Iedereen weet het en het kan me niet zoveel schelen als ik het laatst heb gecontroleerd.
@Insane, House of Cards is een Britse serie. Ik weet dat het zich in de VS afspeelt, maar het originele House of Cards is Brits. Het script is vrijwel identiek tussen de twee. Alles wat er raar uitziet in House of Cards, moet vanuit het Britse perspectief worden bekeken.
@StephanBranczyk Oké. Maar Harry zei "Ik kom uit de NZ, misschien zijn de dingen anders in de VS", dus ik legde uit hoe het _is_ in de VS.
@Insane, Ik wilde niet kritisch klinken. Ik dacht gewoon dat ik nog een mogelijke verklaring zou toevoegen aan de oorspronkelijke vraag.
@StephanBranczyk Ja, je maakt een goed punt
Vier antwoorden:
sanpaco
2016-04-12 13:02:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit is een geval van twee uitersten. Remy Danton wordt aangehouden wegens te hard rijden, maar heeft zijn rijbewijs of registratie niet bij zich. Hij vraagt ​​de agent om een ​​pauze, maar wordt het slachtoffer van raciale profilering en wordt op de motorkap geslagen. Nadat hij de agenten heeft verteld hem te "googlen" om zijn identiteit te verifiëren, zien we het tegenovergestelde uiterste en krijgt hij vanwege zijn positie een speciale behandeling door van de haak te worden gelaten. Hij wil niet worden beoordeeld of een bepaalde behandeling krijgen, of die nu goed of slecht is. Hij wil gewoon behandeld worden als een normaal persoon zoals iedereen.

Merk op dat dit mijn eigen analyse van de scène is, ik heb geen bronnen die aangeven dat dit het beoogde doel van de scène was, maar ik denk het was er gewoon voor de ontwikkeling van karakterboog.

Ik dacht dat dit de enige redelijke conclusie was die ik kon trekken.
TomTom
2016-04-12 13:56:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er is een kans dat hij het voor legale doeleinden heeft gedaan. Met het snelkaartje geschreven, moet er een papieren spoor zijn met de namen van de officieren. Dit kan handig zijn voor het geval hij ooit een probleem over racisme bij de politie of zoiets moet aankaarten.

Het kan in feite een geval zijn van een automatische reactie van een advocaat. Onthoud dat Remy (correct IIRC) een advocaat is. Je rug op deze manier bedekken is iets dat ik als een reflex voor hem zou beschouwen.

Eigen aanname - misschien was hier een verhaal dat wieg later bij het redigeren werd geschrapt. De scène zelf is niet duidelijk.

Leo Flaherty
2016-04-12 21:56:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Peter Russo raakte diep in contact met Francis Underwood omdat Frank zijn problemen met de wet "afhandelde". Mijn interpretatie van de scène was dat Remy niet wilde dat iemand later kwam opdagen en hem vertelde dat hij Frank of iemand anders nu een gunst verschuldigd is.

user44520
2016-12-18 13:45:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hij is waarschijnlijk van plan wraak te nemen op de politieagent die besloot dat hij iemand zou misbruiken en racistisch profileren. Helaas voor de officier was het de verkeerde persoon en hij wil het ticket zodat hij over de informatie van de officier kan beschikken en de juiste maatregelen tegen hem kan nemen.

Dit is mijn mening als iemand die niet naïef is over racisme.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...