Vraag:
Hoeveel lagen omvat de film Inception?
ghosts_in_the_code
2016-09-08 15:39:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In de derde laag is er een berg en ze skiën er naar beneden en zo, maar gaan ze daarna de vierde laag van dromen binnen of komen ze in het ongewisse? Is Cobb de enige die binnenkomt en doet hij / doen ze dat door zichzelf te doden of hun technologie te gebruiken?

http://www.infographicsblog.com/inception-infographics-which-is-the-best-inception-infographic/
Drie antwoorden:
Rathony
2016-09-08 15:54:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn vier lagen, waarvan de laatste "limbo" wordt genoemd. Cobb en Ariadne betreden de limbo-laag met behulp van hun technologie (niet door zichzelf te doden) om Fischer Jr. en Saitor eruit te krijgen.

De link op CinamaBlend heeft een geïllustreerde gids.

was er misschien niet een andere? als cobb ariadne heeft laten vallen in de staat na de bergen, zou cobb dan niet verder zijn gegaan om in saito te komen? ik zeg dit, omdat dat niveau erg chaotisch was, terwijl het niveau waarop cobb saito vindt veel rustiger is
AtulBhatS
2016-09-08 20:31:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn drie niveaus plus limbo - de rauwe droomruimte.

  • Het Yusuf in auto-niveau
  • Het hotelkamer-niveau
  • The Snow gevechtsniveau waar Fischer zijn vader ontmoet en Saito sterft.
  • Limbo: waar Cob en Ariadne tegen Mal vechten, en Cobb blijft achter om Saito te vinden.

Er is een prachtige site speciaal voor dit ene doel: http://inception-explained.com/

DukeZhou
2016-09-08 20:57:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is onduidelijk in die zin dat uiteindelijk wordt gesuggereerd dat wat kijkers hebben geïnterpreteerd als de 'echte' realiteit, ook een droom kan zijn. [Bedenk dat de voorlaatste actie van Cobb is om het topje te laten draaien voordat hij naar zijn kinderen gaat, voordat hij of wij zien of het topje valt. Een vallende top geeft de "echte" werkelijkheid aan. We zien dat de bovenkant begint te wiebelen, maar Nolan snijdt het af om een ​​filosofisch punt te maken.]Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...