Vraag:
Wanneer noemde Brandon Routh zijn tijd als Superman in The Flash?
Ankit Sharma
2016-08-24 12:09:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van Wikipedia-pagina over Superman-vloek

Routh speelde uiteindelijk terugkerend personage Ray Palmer (The Atom) in andere DC Comics-gerelateerde projecten, Arrow en The Flash. (In The Flash maken personages zelfs versluierde verwijzingen naar zijn tijd als Superman.)

Wanneer vond die verwijzing naar Superman Returns plaats in The Flash en wat was dat voor referentie?

Twee antwoorden:
madmada
2016-08-24 12:37:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Van dit

Bij aankomst van Ray Palmer hebben Caitlin en Cisco een uitwisseling als ze iets in de lucht zien vliegen. Eerst vragen of het een vogel is, en dan een vliegtuig, en Felicity antwoordt dat het haar vriendje is. Dit is een verwijzing naar de iconische Superman-uitdrukking, verwijzend naar Brandon Rouths voormalige titelrol als Superman in de verfilming van 2006 Superman Returns.

en dit gebeurde in de enige flash-aflevering waarin Ray Palmer (Atom) verscheen, s01e18, All Star Team Up

Lymis
2017-01-05 00:46:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er was recentelijk een tweede grap. Wanneer Ray Palmer Supergirl ontmoet tijdens het crossover-evenement, zegt hij: "Ze lijkt op mijn neef."

Maar dat was niet de vraag
@AnkitSharma Waarom? Omdat de betreffende crossover-aflevering eigenlijk een aflevering van * Legends of Tomorrow * was? Het had nog steeds een enorme impact op * The Flash * sinds Cisco eindelijk Barry erin vergeeft. - En het feit dat ** Supergirl ** Ray aan zijn neef doet denken, is een duidelijke verwijzing naar Brandon die de rol van haar neef speelde (bijna zozeer in je gezicht dat het nauwelijks meer gesluierd kan worden genoemd).


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...