Vraag:
Hoe kon deze sprong in de rijen mogelijk zijn?
Oliver_C
2016-07-31 03:15:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink


In Star Trek Beyond , kort nadat de Enterprise bij het ruimtestation Yorktown is gearriveerd, voert Captain Kirk een gesprek met Commodore Paris , waarin ze hem informeert dat Starfleet haar zijn sollicitatie voor de "Vice Admiral" positie in Yorktown heeft gestuurd.

Maar zoals de volgende afbeelding laat zien, zou dit een promotie met drie rangen betekenen.

enter image description here [ Bron]

Er werd gezegd dat de Enterprise 966 dagen bezig was met zijn missie van vijf jaar aan het begin van de film, dus Kirk is ongeveer 3 jaar kapitein geweest.

Als vice-admiraal zou hij Commodore Paris overtreffen, die er veel ervarener uitzag (ik baseer dit alleen op haar leeftijd, maar ik denk dat het redelijk is om aan te nemen dat ze meer jaren heeft gediend dan Kirk).


Mijn vraag:

  • Wat deed Kirk in die drie jaar dat zo'n promotie zou verdienen?
Relevant, van een andere site: http://scifi.stackexchange.com/q/133129/51379
Een antwoord:
cde
2016-07-31 03:35:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hij leefde en de baan moet worden ingevuld.

Tussen Nero's verwoesting van Starfleet's armada in Star Trek (2009) en de vernietiging van een van de oprichtende Federatie-planeten en -soorten, en toen Khan het hoofdkwartier van Starfleet veranderde in een fish in a barrel shooting gallery, en vervolgens een schip in de baai van San Fransisco neerstortte in Into Darkness . Samen met meerdere jaren als vlaggenschip-ambassadeur in meerdere werelden, zoals te zien aan het begin van Beyond , zoon van de aanvoerder van Kelvin, een held in de UFP, en zijn eigen heldenstatus na Nero en Khan.

De gelederen van Starfleet zijn ernstig onderbezet, en Kirk's uitzonderlijke service plaatst hem bovenaan de lijst voor het vervullen van een hoge stoel. Promotie naar hogere rangen wordt gedaan door organisatorische behoeften en openingen, niet alleen door verdiensten. Als er geen admiraal nodig is, zal een kapitein voor altijd vastzitten als kapitein, dat is gewoon de aard van service.

Kanttekening, Kirk is ongeveer 5 jaar kapitein geweest, vanaf 2258 (het einde van de herstart van 2009), niet slechts 3 jaar. 3 jaar is zijn deep space-missie om te slapen met nieuw leven. Beyond vindt plaats in 2263.

Kanttekening 2: Kirk heeft al meerdere rangen overgeslagen vanwege zijn acties in de eerste film, van cadet tot kapitein.

Ik vergat dat er aan het einde van de 2e film een ​​tijdsprong is van "1 jaar later", hoewel ik niet zeker weet wat Kirk (en de rest van de crew) tijdens die onderbreking aan het doen waren. - De tweede film laat echter ook zien dat Kirk's heldendaden hem geen carte blanche geven, aangezien hij wordt gedegradeerd omdat hij het niet goed doet als kapitein (zelfs Pike zegt hem dat hij "niet klaar is voor de stoel"). - Nu ik erover nadenk, waarom had de Commodore de leiding over het promoten van iemand _ boven_ haar eigen rang? De hele scène leek een beetje vreemd.
@oliver_C in de duisternis, wordt Kirk gedegradeerd door een tribunaal dat is opgericht door Marcus, die de slechterik is, en voordat veel commandanten worden vermoord door Khan, ook de schuld van Marcus. Wat betreft de Commodore, zij is de hoogste officier in de Yorktown en geeft de beslissingen die op bevel zijn genomen door. Ik vind dat niet vreemd.
Kirk die de Eerste Richtlijn schendt en erover liegt, was niet verzonnen, en hoewel Pike geen deel uitmaakte van dat tribunaal, was hij het ermee eens dat Kirk niet geschikt was om kapitein te zijn. Op dit moment zie ik niet in hoe Kirk's degradatie deel uitmaakte van Marcus 'kwaadaardige plan, vooral omdat hij hem weer aannam als kapitein nadat Pike stierf. - Ik had de indruk dat de Commodore de leiding had over de beslissing wie die vice-admiraalpositie krijgt. Ik denk dat ze iets zei als "Ik zal het met de raad bespreken". Als het niet aan haar lag, waarom zou Starfleet Command haar dan _applications_ sturen om te beoordelen?
@Oliver_C Ik wacht op het verschijnen van een Engels ondertitelbestand. Een Spaanse die ik vond, zei dat Kirk's aanvraag voor "deze installatie" was, zoals in Yorktown? Maar wat ik bedoel is dat ze niet het laatste woord heeft, maar haar aanbeveling zou zeer gewaardeerd worden door de Star Fleet-raad. Het zou net zo werken als hoe moderne promoties en benoemingen om officieren te markeren moeten verlopen via de Senaatscommissie voor gewapende diensten, en de senaat en de president. Als vlaggenofficier voor Yorktown is haar inzicht in wie goed zou zijn voor het station of haar vervanger belangrijk.
Ja, die uitleg is logisch. Vreemd echter dat de nieuwe baas van Yorktown een "Vice-admiraal" moet zijn, twee rangen hoger dan de huidige Commodore. Misschien is Parijs slechts een tijdelijke vervanging voor een plotselinge vacature (overlijden van de voormalige vice-admiraal?).


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...