Vraag:
Wat doet Bran in S08E03?
StackOne
2019-04-29 21:49:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wat doet Bran / Three-Eyed Raven in Game of Thrones S08E03 wanneer hij GreenSight binnengaat?

Bespioneert hij de Nachtkoning of geeft hij inzicht in de strijd of is hij op zoek naar belangrijke informatie die hij moet communiceren met de rest van de cast?

Zou Bran met Arya kunnen hebben gecommuniceerd zodat ze op de Night King kon springen? Omdat Bran omringd was door wights en White Walkers, was het onmogelijk dat Arya langs zoveel van hen kon komen, gezien het feit dat ze het 10 minuten eerder moeilijk had met 10 van hen in de bibliotheek.

Gerelateerd: [Wat was het punt van Bran die tijdens S8E3 de raven binnendrong?] (Https://scifi.stackexchange.com/q/211103/98028) op SFF.
Hij zegt tegen Theon: "Ik ga nu." , Waarheen?
Ik dacht dat er wat ontbrekende informatie was om de puzzel op te lossen. Omdat ze de Nachtkoning 8 seizoenen lang hypten en hem in 20 minuten vermoordden. Het slaat nergens op.
Gerelateerd: [Hoe heeft Arya de sluipaanval beheerd?] (Https://movies.stackexchange.com/q/99855/49) Maar laten we het even tijd geven voordat we elke andere * GoT * -vraag die vandaag wordt gesteld, condenseren in Bran vervormt. ;-)
Kijk, we weten dat Arya capaciteiten heeft van de anonieme mannen en dat Faceless Men bepaalde vaardigheden heeft tot mogelijk metafysische capaciteiten. In 8.01 geeft Jon commentaar op hoe Arya hem besloop en Arya vraagt ​​hoe hij een wond aan het hart kon overleven en hij zegt dat hij dat niet deed. Dit is een erkenning dat ze magie hebben gebruikt om te overleven zonder de magie die ze gebruiken echt te begrijpen. Er kunnen dus een paar manieren zijn waarop Arya het had kunnen doen, maar Melisandre wordt wel wat geprezen omdat ze iets 'activeerde' waardoor Arya haar rol in deze situatie inzag.
Wat Bran betreft, we zien hem veranderen in een stel kraaien en schijnbaar is hij op zoek naar TNK om hem terug te lokken. Ik hoop alleen dat we nog niet echt klaar zijn met NK King, omdat ik het gevoel heb dat te veel van het fantasy-genre onschadelijk is gemaakt voor het bestwil van het verhaal. Zou Martin echt deze moeite doen om bijna alles uit het raam te gooien?
@FirstSlack: Het is misschien logisch als je bedenkt dat er nog maar 3 afleveringen over zijn, met veel plot om op te lossen.
Een antwoord:
PoloHoleSet
2019-04-30 02:10:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Waarschijnlijk houdt hij de strijd in de gaten. Ten eerste, om zich voor te bereiden, als hij kan, voor wanneer de Nachtkoning naar hem toe komt. Ik ben er ook zeker van dat iemand, waar dan ook, die avond graag had willen weten wat er aan de hand was. Hij zit daar te wachten tot de geesten arriveren, als de enige die kan zien wat er ergens anders gebeurt ... heeft hij echt nog iets anders te doen?

Voor zover je beweert dat Arya kon niet voorbij de doden zijn gekomen, op basis van wat er in de bibliotheek gebeurde - ze had zich niet allemaal een weg kunnen banen, maar (A) als ze haar wapen had, doodde ze gemakkelijk tientallen op de top van de muur , maar een gevecht van korte duur met een bende van hen is voor iedereen een verloren voorstel, zoals Beric (en duizenden anderen) lieten zien.

(B) Maar wat de bibliotheek ons ​​heeft laten zien is dat ze in staat was om van het ene uiteinde naar het andere te komen, slechts een paar centimeter van hen verwijderd, en zelfs toen ze specifiek keken waar ze zich een paar seconden eerder verstopte, was ze weg, spoorloos. Als ze haar niet al in de openbaarheid zien, is ze blijkbaar erg moeilijk te herkennen of op te sporen als een gezichtsloze huurmoordenaar.

Ik weet niet zeker hoe die demonstratie van stealth waar ze eigenlijk langs alle wights in de bibliotheek komt en aan de andere kant, komt overeen met je bewering dat het aantoonde dat ze niet langs de doden had kunnen komen, vooral niet met de focus van de Nachtkoning zo rechtstreeks op Bran.

Er is een korte snee van een Walker die over hun schouder kijkt (net voordat Arya het NK springt). Als je er goed naar kijkt, zie je dat het haar van de Walker door de wind wordt bewogen, en dat trekt zijn aandacht. Dit suggereert opzettelijk dat Arya zo stil (en snel) was dat alleen de tocht van haar die langs de Walkers rende haar weggaf.
@Flater - overeengekomen.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 4.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...