Vraag:
Film over een man die een notitieboekje gebruikt om vreselijke ongelukken die hij en zijn vrienden hebben veroorzaakt, opnieuw te beleven en op te lossen
Vairis
2016-10-07 13:45:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helaas herinner ik me niet veel van de film, aangezien ik er maar 30 minuten van heb gezien, maar ik herinner me weinig scènes. Ik zal de film zo goed mogelijk beschrijven.

 • Filmgenre: Fantasie (hoogstwaarschijnlijk)

 • Jaar van uitgave: gezien het feit dat ik toen niet ouder was dan 12, zou het rond 2000 tot 2008 zijn.

 • Taal: Het is vertaald naar het Russisch, maar ik heb een paar Engelse woorden gehoord vanwege slechte nasynchronisatie.

 • Gefilmd in: Ik ben 90% zeker dat dat de VS was.

Tekens:

 • Hoofdpersoon: (15-18 ) jaar oude man, jeansjasje en lang haar. (Ik denk donkerblond).

 • Meisje: (15-18) -jarig meisje, dat van de hoofdrolspeler hield, had een broer, en ik denk dat ze blond was.

 • Dikke jongen: (15-16) jarige jongen. Ik wil niet onbeleefd zijn, maar dat is het enige kenmerk dat ik me herinner.

 • Gekke jongen: (14-15) jaar oud jongen. Hij was erg emotioneel en kon zichzelf niet beheersen. Hij was emotioneel even stabiel als Jack Torrence van The Shining. Het blonde meisje was zijn zus.

 • Hond: hij was een wit hondje. Zijn meester was de hoofdrolspeler.

Voordat ik scènes uit een film ga beschrijven, zou ik willen zeggen dat het behoorlijk onveilig was voor kinderen. Tekst die Vetgedrukt is, is belangrijk voor het verhaal.

 1. Er was een groep kinderen die grappen over mensen maakten. (De hoofdpersoon van deze film was een van hen). Ze maakten een grap met een vrouw door een vuurwerk in de brievenbus te doen, en toen de vrouwen het openmaakten, blies het vuurwerk op en doodde haar. (Kinderen verstopten zich achter een grote boom, 20 meter van de brievenbus).

 2. Later in de film probeerde de held de vrouwen drie keer te redden.

  • Ten eerste: door te schreeuwen, niet om het te openen. (Hij faalde)

  • Ten tweede: door zijn dikke vriend te sturen om het vuurwerk te ontwapenen. (Zijn vriend faalde en stierf.)

  • Ten derde: hij probeerde het te ontwapenen, maar het blies op en doodde de hoofdpersoon. (Ik denk dat dit het einde was).

 3. Ofwel nadat het dikke kind of de vrouwen stierven, ging de hoofdpersoon naar een streng beveiligde gevangenis . Daar zat hij in de cel met een zwarte kerel (die een boek las). De hoofdpersoon vroeg hem waar zijn notitieboekje was. Na ongeveer een minuut vroeg de zwarte kerel de hoofdpersoon om hem zijn handpalmen te laten zien. Op beide waren er (enkele tekens). De zwarte kerel zei: "Jij bent de uitverkorene", of zoiets. De zwarte man, om een ​​reden die ik me niet kan herinneren, begon andere gevangenen te bespotten, die hem in zijn cel vermoordden.

 4. Er was een scène waarin het blonde meisje haar broer (gekke kerel ), dat ze seks had met de hoofdpersoon. In woede slaat de gekke man de hoofdrolspeler en zijn zus tot pulp. (Dit is een belangrijk moment) .

Toen de hoofdpersoon terugkeerde naar dat moment van zijn leven, probeerde hij drie dingen om de situatie te veranderen.

 • Ik probeerde de gekke kerel te verslaan (dat is mislukt). De gekke man werd gek en doodde de hoofdrolspeler.

 • Vertelde zijn dikke vriend, dat hij de gekke man van achteren moest vermoorden, wanneer de hoofdrolspeler met de gekke man zou praten. (Het dikke kind is geslaagd)

 • Probeerde hem over te halen hem en zijn zus niet te vermoorden. (Dat eindigde met, de gekke kerel, die de hond van de hoofdrolspeler in een aardappelzak stopte en in brand stak.) Dat was de ergste scène.

  1. Na het vet man, slaagde erin de gekke man te vermoorden, verscheen de hoofdrolspeler in een psychiatrisch ziekenhuis, waar hij het dikke kind bezocht (nu ongeveer 18-20 jaar oud). Het dikke kind lag op een bed waar hij met leren riemen werd vastgehouden. (De dikke man was echt boos op hem.)

Dat is vrijwel alles wat ik me herinner. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen het te vinden.

grappig, toen ik las "(Kinderen verstopten zich achter een grote boom, 20 meter van de brievenbus)" was het eerste idee "vlindereffect".
Leeftijd 15-18 is voor jou geclassificeerd als een "oude man"? : /
De brievenbusbom zeker en vele andere details klinken zeker als The Butterfly Effect, maar op geen enkel moment tijdens de film stierf de hoofdrolspeler ... (tenzij je het alternatieve einde meetelt)
Uitstekende detalisatie op deze ID-aanvraag! Bravo! Ik wou dat ze allemaal net zo goed waren.
@DangerZone Vrij zeker dat je '(15-18) oude man' moet lezen als '15 tot 18 jaar oude man', dan is het wel logisch.
@pipe - Yup ... Dat is het waarschijnlijk ... ha
@deadfish: Ik dacht vlindereffect na het lezen van de titel;)
Een antwoord:
Vahn
2016-10-07 13:50:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het is The Butterfly Effect (2004).

Van Wikipedia:

Kutcher speelt de 20-jarige studente Evan Treborn, met Amy Smart als zijn jeugdliefde Kayleigh Miller, William Lee Scott als haar sadistische broer Tommy en Elden Henson als hun buurman Lenny. Evan ontdekt dat hij het vermogen heeft om terug in de tijd te reizen om in zijn vroegere zelf te wonen (dat wil zeggen, zijn volwassen geest bewoont zijn jongere lichaam) en om het heden te veranderen door zijn vroegere gedrag te veranderen. Nadat hij het slachtoffer is geweest van verschillende trauma's uit zijn kindertijd, verergerd door door stress veroorzaakte geheugenverliezen, probeert hij de zaken recht te zetten voor zichzelf en zijn vrienden, maar er zijn onbedoelde gevolgen voor iedereen. De film is sterk gebaseerd op flashbacks van het leven van de personages op de leeftijd van 7 en 13 jaar, en presenteert verschillende alternatieve hedendaagse resultaten terwijl Evan probeert het verleden te veranderen, voordat hij tot een definitief resultaat komt.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...