Vraag:
Op zoek naar naam van film over de president die met een parachute in een bos landt
Sara Lukas
2016-01-11 22:19:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vorig jaar heb ik ergens een trailer voor een NIEUWE film bekeken, maar ik kan me niet herinneren hoe die heette.

In de film moet de president om de een of andere reden uit zijn vliegtuig springen. landt in een vreemd land (misschien Rusland) en raakt bevriend met een jongen die hem probeert te helpen terug te keren naar Amerika.

Ik denk dat ik me dat complot goed herinner, maar het stukje om hem te helpen terug te keren naar Amerika is misschien fout.

Ik herinner me dat het een komedie was.

Ik dacht dat Morgan Freeman de hoofdrol had als de president, maar ik heb zijn IMDb-pagina gecontroleerd en kan niets vinden dat op de film lijkt .

Weet iemand welke film ik zoek?

Een antwoord:
DA.
2016-01-11 22:24:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dat klinkt als de film Big Game met Samuel L Jackson in de hoofdrol:

enter image description here

De plot is zoals je beschrijft ... Airforce One wordt aangevallen, de president wordt uitgeworpen en landt in het bos (in Finland, in plaats van Rusland), en een jongensjager helpt hem te redden.

Hoewel het duidelijk een film is die zichzelf niet helemaal serieus neemt, denk ik niet dat ik het als een komedie zou classificeren.

Wauw dat was snel, ik heb dit pas 3 minuten geleden gepost ... lol. Tyc


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...