Vraag:
Waarom communiceren de Indominus Rex en de T-Rex niet?
user22085
2015-06-14 05:09:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In een van de scènes van Jurassic World is te zien dat de Indominus Rex communiceert met de roofvogels omdat hij ook een halve roofvogel is. Maar later, wanneer de T-rex in het spel komt, communiceren ze helemaal niet. Waarom is dit als de Indominus ook deel uitmaakt van T-rex? Zou het kunnen zijn dat er maar één alfa kan zijn en ze onder elkaar vochten om de macht?

Waarschijnlijk niet omdat de T. rex anders is dan een roofvogel.
Drie antwoorden:
DustinDavis
2015-06-14 05:13:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je de vorige films bekijkt (met name Jurrasic Park 1993), wordt uitgelegd dat de roofvogels kunnen communiceren omdat ze het nodig hebben om als een roedel te jagen. De T-Rex is een eenling en communiceert niet; niet nodig.

Bovendien, zelfs als de t-rex zou kunnen communiceren, wat zouden ze dan zeggen? "Hé, man, ik ben ook een deel van de t-rex, dus vecht niet met mij". Nee, ze zouden allebei dominant willen zijn (er is geen alpha als er geen pack is).

De t-rex geeft er niet om alfa te zijn, het geeft erom dat hij bovenaan de voedselketen staat.

Je argument kan in het echte leven echter ongeldig zijn, ook in The Lost World zorgden mama en papa T-Rex allebei voor de jongeren, dus ook in het filmuniversum lijken ze geen eenlingen te zijn ... http: // nieuws .discovery.com / animals / dinosaurs / new-t-rex-tracks-add-to-pack-hunting-theory-140724.htm
@invalid_id Ik kan me geen vader-t-rex in de verloren wereld herinneren, alleen een moeder. Een moeder die op haar jongen let, is nog steeds anders dan een roedel leiden. Moeder! = Alpha. Als je iets uit het echte leven neemt, zal de moeder de jongen meestal op een bepaalde leeftijd in de steek laten.
Beide ouders zijn in de film: http: //jurassicpark.wikia.com/wiki/Tyrannosaurus_rex Ook is er enig bewijs dat ze in groepen jaagden (in het echte leven) in plaats van alleen.
LiveWireBT
2015-06-16 01:59:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Herinner je je het begin van Jurassic Park III?

Aan het begin van de film, voordat Grant naar het eiland gaat, maakt Billy een model velociraptor " resonatiekamer ", een benige structuur die complexe communicatie mogelijk maakt.

De Indominus moet dit orgel ook hebben en hoewel het groter moet zijn, kan ze ermee communiceren de roofvogels door het te gebruiken. We moeten aannemen dat de rex dit orgel niet heeft en daarom niet kan communiceren met de roofvogels of de Indominus.


Ik denk dat ik mezelf hier aan het verliezen ben, maar er is nog een ander interessant paragraaf uit het artikel:

Omdat deze plotselinge kans op het verschijnen van de Raptors in strijd is met de continuïteit van de serie, hebben veel Jurassic Park-fans geprobeerd een verklaring te geven voor deze verandering. In de meeste van deze theorieën worden de roofvogels uit de eerste twee films en de roofvogels in de derde films behandeld als twee verschillende genetische versies.

Naar mijn mening speelt dit na je hebt Jurassic World gezien. Ja, deze roofvogels zijn nog steeds zo groot, terwijl ze volgens het huidige onderzoek kleiner zouden moeten zijn en veren zouden moeten hebben. Inderdaad, dit zijn pretparkmonsters, zoals de critici zeggen, zowel in als buiten het universum. Hoewel de eerste film destijds de meest nauwkeurige weergave wilde krijgen, slaagde de laatste film er - vanuit mijn oogpunt - niet in om geen grote problemen te hebben die wetenschappelijk onjuist waren en ook consistent.

Over consistentie gesproken, heb je de littekens op de rex opgemerkt? We kunnen aannemen dat hij dezelfde rex is die aan het einde van de eerste film tegen de roofvogels in het bezoekerscentrum vocht.

Waarom zou ze schijnbaar samenwerken met de roofvogels aan het einde die net weer van kant wisselden? "Ze hadden samen gevochten tegen deze nieuwe dreiging" klinkt in het begin een beetje raar als we het hebben over wilde dieren, zoals Owen ze noemt, maar we weten niet wat er met haar gedurende al die tijd en Blue, de overgebleven roofvogel, vormt echt geen bedreiging voor haar.

We weten alleen dat er een aantal niet alleen verschillende soorten maar waarschijnlijk ook verschillend geconstrueerde individuen of individuele productiebatches en dat sommigen van hen zich zeer goed kunnen aanpassen.

Ook voor critici om te overwegen, activa / levensvormen uit eerdere films 't raakte gewoon achterhaald en stierf op het moment dat tegenstrijdig onderzoek werd gepubliceerd.

Gian
2018-01-23 08:13:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

nou, de trex kan elkaar begrijpen zoals in Lost World bewezen familie is

hoewel Indominus Rexy misschien een rivaal zou vinden vanwege haar grote formaat die haar koninkrijk niet met haar zou willen delen, hoewel Rexy misschien had hetzelfde gevoeld over de indomuns rex

Indominus rex wilde dat de roofvogels vanwege hun snelheid en capaciteiten nuttig zijn, hoewel het waarschijnlijk is dat ze door de i.rex werden verteld om op de mensen te jagen, maar de roofvogels leken niet proberen om Owen aan te vallen zou kunnen zijn dat hij hun fmaily-lid is, dus hij spande een roofvogel voor hen samen en volgde hem alleen hoewel Blue Owen-vriend aanviel die ook met hen trainde, maar zijn relatie was niet zo sterk, maar Blue aarzelde tegen hem bij de houtscène . Ik, rex, wilde dat Blue Owen zou vermoorden, maar kon verkeerd worden begrepen, aangezien Owen hun vader dacht en hem geen kwaad wilde doen, dus ik begreep het niet

Het geeft echt geen antwoord op de vraag waarom Indominous en T-Rex niet communiceren.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...