Vraag:
Zou Cage na het einde van Edge of Tomorrow in een tijdlus terechtkomen?
Nit
2014-10-10 08:28:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zoals deze vraag behandelt, heeft Major Cage aan het einde van Edge of Tomorrow nog steeds de mogelijkheid om te resetten.
Dit bracht me ertoe om me af te vragen wat er zou gebeuren vele jaren later, toen Cage oud werd? Zou hij oneindig worden betrapt op de laatste dag voor zijn (laten we aannemen) natuurlijke dood?

Drie antwoorden:
Vedran Šego
2014-10-10 16:57:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kort antwoord: we weten het niet.

Allereerst zijn de antwoorden op de vraag die u noemt niet eenduidig. Dus, heeft het bloed Cage de vaardigheid gegeven, of heeft het hem opgenomen in de laatste reset-dome door Omega te sterven (misschien als een post-mortem teek)? Persoonlijk denk ik dat dit niet is doordacht door de filmmakers en alleen dient om een ​​happy end te krijgen.

Ten tweede weten we niet eens zeker hoe de resets werken (zie hier), dat wil zeggen, hoe wordt bepaald tot op welk tijdstip de reset gaat? Als het echt gebeurt als hij van ouderdom sterft, zal hij dan teruggaan naar zijn laatste slaap, naar de helikopter of ergens daartussenin?

Er lijkt een algemene overeenstemming te zijn dat de reset naar een tijdstip gaat dat relevant is voor het overlijden van degene die de tijd reset. Maar op hoge leeftijd overlijden is onvermijdelijk, dus waar moet je naartoe? IMO, de reset verliest zijn doel als het gaat om de natuurlijke dood, hoewel je zou kunnen stellen (een groot stuk, IMO) dat de reset helemaal naar de geboorte of vroege kinderjaren zal gaan, totdat hij een wetenschapper wordt die met succes onsterfelijkheid onderzoekt.

We hebben theorieën en gissingen, maar geen definitief antwoord.

Lonewolf
2014-10-10 09:31:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja ... hij kreeg de reset-mogelijkheid terug op het moment dat hij Omega & vermoordde, onder het bloed zat. Hij stierf voordat hij Omega vermoordde. Dus toen zijn lichaam onder het bloed van Omega raakte, werd de reset-mogelijkheid op hem overgedragen zoals toen hij de allereerste keer in Verdun onder het bloed van Alpha raakte. Dus misschien jaren later, als de kooi sterft, kan hij de dag opnieuw instellen (voor 24 uur). Zodat hij weer zijn laatste dag kan beleven. Uiteindelijk sterft iedereen op een bepaald moment. Hij verliest de reset-mogelijkheid niet tenzij hij wordt geïnjecteerd met het bloed van iemand anders.

Ik denk dat je hier veel aannames uitvoert, die echt niet kloppen. Onthoud ook dat het geen "24-uurs" reset is, maar een vast tijdstip in de tijdreset (hij wordt altijd wakker op het asfalt na reset - na Alpha bloed, niet Omega). Als dit waar was, was hij altijd teruggegaan naar waar hij was in de helikopter toen hij wakker werd. Ik denk dat de antwoorden op de gekoppelde vraag dit goed uitleggen.
cde
2015-10-26 08:31:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oneindig? Nee. Ervan uitgaande dat het Omega-bloed net zo werkt als het Alpha-bloed, en dat de reset op een bepaald tijdstip is, niet de tijdsduur (de lengte varieerde van 24 tot 48 of 72 uur, afhankelijk van hoe lang het duurde om door het strand te komen) naar Duitsland), dan kan hij een paar keer onbewust een lus maken, dan nog een paar naar keuze. Maar niet oneindig.

Bloedverlies zonder dood zal Cage van zijn krachten beroven, zoals het deed met Full Metal vóór hem, en Cage toen hij probeerde te ontsnappen aan generaal Dick. Statistisch gezien zal Cage het bloedverlies waarschijnlijk per ongeluk meemaken bij een bepaald aantal gebeurtenissen.

Of Cage kan ervoor zorgen dat het met opzet gebeurt. Hij kent de regels, hij kan er in zijn voordeel gebruik van maken. Leef een paar keer en kies dan wanneer je wilt sterven. Infinity is een groot getal, Cage zal zich waarschijnlijk vervelen en zelfmoord plegen tijdens een loop, wanneer die loop een getal kleiner is dan Infinity.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...