Vraag:
Wat is er gebeurd met de laatste van de zonden in Se7en?
Roshnal
2011-12-06 15:15:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb Se7en bekeken en volgde Gulzigheid, Hebzucht, Luiheid en Lust. Maar ik kon de gebeurtenissen van de andere zonden niet plaatsen: Afgunst, Wrath en Pride.

En is ook de scène waarin het hoofd van een vrouw (de vrouw van de detective? ) is gebracht, op een of andere manier verbonden met een van deze scènes?

Geef hier wat licht op. Ik ben echt in de war.

Misschien gewoon nog een keer kijken en meer opletten ...? Trots is het model (weet je, die hele scène?). Afgunst is de moord op de vrouw van Brad Pitt (Spacey is jaloers op Pitts leven - zoals hij heel duidelijk uitlegt in de auto). Wrath is dat Brad Pitt wraak neemt. Het is er allemaal, als je kijkt.
Zes antwoorden:
#1
+34
Mnementh
2011-12-06 15:22:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Afgunst vermoordt de vrouw van de politieagent. Zoals vermeld op Wikipedia:

... Doe beweert de zonde van "Afgunst" te vertegenwoordigen; hij was jaloers op het normale leven van Mills en vermoordde Tracy nadat hij er niet in was geslaagd om met haar "echtgenoot te spelen" ...

Wrath is de politieagent die de moordenaar vermoordt. Ik kan me trots niet herinneren, ik zou het opnieuw moeten bekijken om het te herkennen, maar op de Wikipedia -pagina staat:

Enige tijd later onderzoeken ze de dood van een jonge model wiens gezicht was verminkt. Omdat ze ervoor heeft gekozen zelfmoord te plegen in plaats van te leven met een misvormd gezicht, is ze het slachtoffer van "Pride".

Het punt van de film was dat de moordenaar de detective gebruikte om de serie te voltooien.

Wat ik nog steeds niet begrijp is: wat was de zonde van Mill's vrouw? Ze was gewoon een stuk gereedschap in Johns handen, nietwaar?
@clabacchio: Mill's vrouw is geen zondaar. Joe Doe is de zondaar die verantwoordelijk is voor de Envy en Mill was de zondaar die verantwoordelijk was voor de Warth. Het meesterplan van John was om elkaar te straffen, de straf van Mill was de dood van zijn vrouw en toekomstige zoon en de straf van John was zijn executie in de handen van Mill.
@Serge maar het lijkt mij dat hij in de vorige gevallen geen "onschuldigen" heeft vermoord, hoe past het in zijn idee?
Ik denk dat hij haar vermoordt om Mill's te straffen voor zijn toekomstige daden. Het is een soort cirkel: wanneer Mills John vermoordt, straft hij hem voor de Envy maar tegelijkertijd wordt hij verantwoordelijk voor de Warth, wanneer John Mill's vrouw vermoordt, straft hij Mill's voor de Warth, maar tegelijkertijd wordt hij verantwoordelijk voor de Afgunst.
#2
+9
Django Reinhardt
2013-05-12 05:00:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je moet meer opletten! :-P

Je kunt zien dat John Doe elk van de zonden die hij tot nu toe in de auto heeft begaan uitlegt in deze video.

PRIDE: Het model krijgt een keuze nadat haar gezicht is verminkt. Bel een ambulance of neem een ​​overdosis. Haar trots zorgt ervoor dat ze een overdosis neemt.

Hij heeft er tegen die tijd nog twee over, Envy en Wrath.

ENVY: John Doe vertelt rechercheur Mills hoeveel hij hem en zijn vrouw bewondert voor het leven dat ze voor zichzelf hebben opgebouwd . Bekijk video

WRATH: Detective Mills schiet John Doe neer omdat hij hem het hoofd van zijn vrouw mailt. Bekijk video

Het zijn niet de sterkste gevallen, maar John Doe was behoorlijk gek!

#3
+2
Stefan
2012-06-28 15:28:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ISTR die trots was het meisje bij wie haar neus werd afgesneden en vervolgens een overdosis nam (tabletten aan de ene hand geplakt) in plaats van een ambulance te bellen (telefoon aan de andere hand geplakt).

#4
+2
Gab
2015-01-28 04:17:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat de slachtoffers werden gedood door de overeenkomstige dodelijke zonde. de dikke man stierf door te eten, de hoer door seks, de junk door in bed te liggen. in de laatste scène stierf Tracy door Doe's jaloezie vandaar "afgunst" en vervolgens stierf Doe door Mills 'haat vandaar "toorn"

#5
  0
user15005
2016-03-01 21:32:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik heb een andere verklaring (het is eigenlijk best slecht: 3): het is Mills, de toorn die we al hebben gekend. Maar er zit niets in de doos. Somerset is de afgunst en de crimineel ontdekte dat deze potentiële kwaliteiten in zijn persoonlijkheid verborgen lagen door zijn persoonlijke informatie te doorzoeken. We kunnen zien dat in de scène ervoor Somerset het leven van Mill veel bewonderde. Het kan worden gezien als de voorafschaduwing van zijn motivatie om een ​​verkeerde uitdrukking te geven waardoor Mills Doe vermoordde. Toen de meeste mensen niet wisten waarom Mills Doe eigenlijk vermoordde. Niemand twijfelt eraan wat voor soort informatie Somerset op dat moment aan Mills geeft. Dus nadat Mills Doe heeft vermoord, is de misdaad voltooid terwijl Tracy niet echt dood is. Maar Envy heeft het overleefd, er zijn twee keuzes waaruit hij kan kiezen, een is het feit verbergen, wat betekent dat Envy conceptueel Doe zelf was. Een andere is om de waarheid te onthullen. Welk doel is nog kwaadaardiger. Om de echte kwade kant bloot te leggen die diep verborgen zit in de ziel van gewone mensen, zelfs zijn incarnatie van wetten en gerechtigheid. Maar het is maar een gedachte. Omdat: Nee! het einde is niet zo krachtig als ik wenste: P

Dit is geen overtreding, maar als de vrouw van Mills niet werd vermoord en SoAlso merset, zoals je zegt, de symbolische representatie van 'afgunst' is, is het niet duidelijk dat Mills na het doden en alles zal ontdekken of zijn vrouw het overleeft of Dus Somerset durft niet te liegen tegen de vraatzuchtige, toornige politieagent als Mills. vanaf het begin lijkt het mij dat Mills Somerset als een rivaliteit ziet (totdat Somerset aanbiedt hem te helpen) en Somerset als hij Mills benijdt, hij dat niet zou doen. hebben aangeboden om Mills te helpen met de moord wanneer hij met pensioen gaat. (1/2)
Er is ook een bepaalde scène waarin Mills Somerset uitlegt: 'Je denkt dat mensen geen emoties hebben en apathisch zijn over misdaden en dus dacht je erover om deze baan op te zeggen' (niet zoals het was). Dit verklaart dat Somerset te maken had met zijn ouderdomsprobleem , is hij te verre van jaloers op het leven van zijn jonge collega, zoals hij ze allemaal of de meeste had meegemaakt toen hij Mills 'leeftijd was. (2/2)
#6
  0
gerald herrmann
2016-11-27 13:11:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Je hebt helemaal gelijk met je gedachten. Na de vijfde zonde wordt de causale keten onlogisch en inconsistent.

Hier is de lijst:

1) Een zwaarlijvige man wordt gestraft (vermoord) door "John Doe" voor GLUTTONY

2) Een rijke man krijgt gestraft (vermoord) voor zijn GREED

3) Een drugsdealer wordt gestraft (vermoord) voor SLOTH

4) Een prostituee wordt gestraft (vermoord) voor LUST

5) Een model wordt gestraft (vermoord) voor PRIDE

(maar nu wordt het inconsistent :)

6) De zesde moord - als deze regel consistent zou blijven - zou iemand moeten zijn gestraft worden voor ENVY. maar "John Doe" vermoordt de vriendin van Mills, wat nergens op slaat in de causale keten ... ze is niet het slachtoffer vanwege haar jaloerse gedrag, ze is slechts een complot, dus afgunst wordt niet bestraft dit punt helemaal.

7) De zevende zonde zou WRATH zijn, nu doodt Mills John Doe, die nu eigenlijk voor punt zes zorgt, ENVY.

  • Wat we hier hebben is een onschuldig voor kill nummer 6 die niet gerelateerd is aan ENVY zelf.
  • Kill nummer 7 zou WRATH moeten zijn, maar ruimt nummer 6 op, ENVY .
  • en zondaar nummer zeven, WRATH (gepersonifieerd door Mills), wordt helemaal niet gedood, zijn straf is het verlies van zijn vrouw en kind.

Geweldig jij besefte dat, de meeste mensen niet.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...