Vraag:
Film over een speelgoedfabriek en oorlogsspeelgoed?
Pubby
2011-12-02 03:40:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik ben op zoek naar een film over een speelgoedfabriek. Voor zover ik me herinner, ging het over het maken van speelgoed door concurrerende partijen - de ene kant maakte gewelddadig oorlogsspeelgoed en de anderen maakten aardige, vriendelijke. De makers van het oorlogsspeelgoed hadden een kwade bedoeling achter zich.

Overige details:

  • Live action & kleur
  • Waarschijnlijk 10-25 jaar oud
  • Zag het op tv
  • Er reed een golfkar door de fabriek
  • Het oorlogsspeelgoed schoot exploderende raketten en kogels af
  • Daar was een gigantische stuiterende bal
Twee antwoorden:
#1
+31
phwd
2011-12-02 04:50:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat de film waar je naar op zoek bent Toys (1992) is met Robin Williams in de hoofdrol

Wanneer een militaire generaal een speelgoedfabrikant erft en begint Terwijl hij oorlogsspeelgoed maakt, werken zijn medewerkers samen om hem te stoppen voordat hij de naam Zevo Toys voor altijd verpest.

De onderstaande afbeelding is een golfkar die door de fabriek rijdt.

Golfcart

Het is absoluut speelgoed. In de laatste confrontatie is er een grote stuiterende bal die hen achtervolgt door de gangen van de fabriek.
#2
+6
Napoleon Wilson
2011-12-02 04:43:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Klinkt een beetje als Small Soldiers. Daar was het een speelgoedfabriek die per ongeluk (of opzettelijk?) Hitec-militaire chips in hun speelgoed (actiefiguren) bouwde en deze vervolgens in de omgeving van een normale Amerikaanse stad terechtkwamen. Er zijn twee partijen: een groep soldaten (slecht) en een groep vreedzame fantasiewezens (goed) en ze vechten tegen elkaar terwijl de mensen in kruisvuur raken.

Een van de partners kocht ex-militaire chips omdat deze goedkoper waren dan de reguliere chips.
AilirzevfrCMT Admittedly I haven't seen the movie in years, but I remember him getting the military chips (not ex-military) because he was concerned that the toys wouldn't be considered engaging enough. The setup to the whole idea was that they were manufacturing educational toys, which the execs didn't like because they didn't sell, so they built toy soldiers instead. One of the two developers approached the change in concept a little too overzealously and ordered the military "learning" chips, which later led to the "...OH!" scene between them.
@polynomial,, zoals ik me herinner, waren de chips afgewezen door het leger, maar geen groot complot.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...