Vraag:
Mark's ontwikkeling van karakter in besturingssystemen
phwd
2011-12-05 14:07:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mark blijft achter in zijn klas Besturingssystemen. Hij krijgt in de klas een briefje dat van voren aan hem wordt overhandigd. Hij stormt naar buiten en beantwoordt de vraag van de professor nauwkeurig.

Hier is een YouTube-fragment van de scène:

div >

Gaan deze acties door in het verhaal van zijn Asperger's en introverte outcast-aard als iemand die een totale eikel is zonder sociale chemie?

Twee antwoorden:
#1
+8
mipadi
2011-12-08 02:10:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik denk dat het belangrijkste punt van die scène is om aan te tonen dat Marks kennis van computers en programmeren een grote sprong voor was op zijn collega's. (Mark begon inderdaad op relatief jonge leeftijd met programmeren en blonk op school uit in wetenschappen en wiskunde.)

Ik denk dat de scène ook gaat over: (2) laten zien dat Mark zijn eigen gang gaat als hij de kamer verlaat om zijn tijd aan belangrijkere dingen te besteden, en (3) Mark beseft dat dergelijke notities ook op Facebook moeten kunnen worden verspreid. Maar afgezien daarvan denk ik niet dat dit is wat OP wordt gevraagd.
#2
+5
NGLN
2011-12-08 02:46:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja, deze specifieke acties geven meer inzicht in zijn karakter. Maar het is alleen karakterontwikkeling in het perspectief van het publiek. Die acties lijken geen deel uit te maken van zijn eigen karakterontwikkeling: na deze les denk ik dat hij nog steeds is wie hij was.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...