Vraag:
Waarom was Bruce Wayne zo hard / onbeschoft toen hij iedereen vroeg zijn feest te verlaten?
Metro Boomin
2018-02-11 19:10:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Wanneer Bruce beseft dat Ra's Al Ghul terug is, realiseert hij zich dat hij het feest moet beëindigen en iedereen kwijt moet.

In plaats van hen te vragen beleefd te vertrekken of zelfs maar te zeggen dat de feestjes voorbij zijn omdat hij belangrijke zakelijke bijeenkomsten om bij te wonen of iets dergelijks, hij vraagt ​​iedereen brutaal om te vertrekken, terwijl hij sarcastisch zegt dat hij het op prijs stelt dat deze 'vrienden' een kont kussen voor geld enzovoort.

Wat was het punt hiervan? Was het omdat hij dronken was? Of was het omdat hij deze mensen echt niet mag en niet wil dat ze terugkeren?

Ik bedoel hiermee bedoel ik dat hij de naam Wayne verpestte aangezien een persoon zelfs zei: "De appel is echt ver van de boom gevallen, meneer Wayne".

Nou, ik vraag me af hoe je een menigte snel zou laten verdwijnen, maar zonder paniek op een zeer beleefde manier en zonder argwaan te wekken?
@Mithoron hen vragen te vertrekken ...? -_- Letterlijk waarom ik deze vraag stel ..... Ik voelde gewoon dat hij dat deed om het van zijn borst te krijgen, zoals Charles zegt in zijn antwoord
Als hij het beleefd zou vragen, zal het niet bereiken wat Bruce op dit moment wilde. Hij had iedereen nodig om te voorkomen dat ze schade zouden berokkenen. Dus koos hij de beste manier om te doen. Schop de mensen weg die naar zijn eigen feest kwamen. Denk er over na. wanneer je op een feestje van iemand bent, dan gedraagt ​​hij / zij zich als een complete ezel, het bedenkt je en zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk ver weg van die gelegenheid vertrekt
@Vishwa plus het is niet dat ze in de toekomst een uitnodiging voor Wayne Manor zullen afslaan. Mensen komen voornamelijk naar die feesten om daar gezien te worden, en sluiten misschien duistere zakelijke deals, niet om het goede doel oprecht te vieren of wat voor evenement hen daar ogenschijnlijk heeft gebracht.
@BruceWayne ja, daar ben ik het mee eens. en ik denk dat Bruce (de originele;)) dat wist. Mensen zullen komen, ongeacht hoe vaak ze uit Wayne Manor zijn geschopt. Het was tijdgevoelig en Bruce koos ervoor om een ​​dronken, verwende, rijke ezel te illustreren om mensen weg te schoppen
Vier antwoorden:
#1
+86
Chris Johns
2018-02-12 01:07:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hij besloot dat onbeleefd zijn de snelste manier was om mensen te laten vertrekken.

Als hij het beleefd had gevraagd, was het zeer waarschijnlijk dat er veel mensen rondhingen om te proberen met hem te praten.

Evenzo als hij had beweerd dat hij het druk had, zou het nog steeds raar zijn geweest om iedereen eruit te schoppen. Houd in gedachten dat hij in een herenhuis woont en een deel van het punt van het leven in een herenhuis is dat je een grote ruimte voor openbare feesten kunt hebben en toch voldoende privéruimte voor jezelf hebt.

Als hij zou beweren dat er plotseling iets met zaken was gebeurd, zou het normaal zijn om te zeggen ' sorry dat ik ben weggeroepen, geniet van het feest' . Het is niet zo dat hij het eten zelf moet serveren of mensen uit zijn slaapkamer moet lokken zodat hij zijn telefoon privé kan gebruiken.

Door onbeleefd te zijn, verwijdert hij de prikkel voor mensen om te willen blijven.

In termen van het meta-verhaal vertegenwoordigt dit ook het punt waarop hij stopt met het leiden van een dubbelleven en de Batman-persona dominant wordt over de Bruce Wayne, dwz het handhaven van de façade van Bruce Wayne is minder belangrijk voor hem dan zijn activiteiten als Batman, dus Bruce Wayne als een teruggetrokken en ongenaakbare placeholder is gewoon handiger en betekent dat hij niet veel moeite hoeft te doen om te 'doen alsof' BW te zijn.

Met andere woorden, dit is het punt waar het BW is in plaats van batman, wat de façade is, wat ook de reden is waarom zijn relatie met Rachel mislukt.

Merk op hoe snel hij de andere mensen identificeert met Ra's. Zodra hij de aanwezigen beledigt, gaan ze weg. Alleen degenen die met Ra's zijn aangekomen, staan ​​waar ze waren en lijken onaangedaan door zijn woorden. Het was een tactiek om ze uit de menigte te halen en de bedreigingen in zijn omgeving te beoordelen.
De Batman-persona was altijd de dominante. Vanaf het moment dat hij terugkeerde naar Gotham, wist hij dat hij niet kon doen wat hij moest doen als Bruce Wayne. Terwijl hij het Batman-beeld bouwt, bouwt hij ook een Bruce Wayne-beeld op, maar uit zijn gesprekken met Alfred en Rachel door de film heen is duidelijk dat Batman zijn ware persona is. Afgezien daarvan is dit antwoord echter perfect.
* Oké, het wordt hier druk. Iedereen eruit. * - [Dr. Kwaad] (https://www.youtube.com/watch?v=kr4sk6rZd7o)
@MoondogsMaDawg: Hoewel het meeste van wat u zegt correct is, denk ik dat u de conclusie overdrijft. De tactiek had gemakkelijk kunnen worden tegengegaan doordat Ra een aantal van zijn handlangers had laten nep het feest verlaten. Het punt waarop ze blijven waar ze zijn, is simpelweg om de kijker te laten zien dat ze al in de partij waren geïnfiltreerd en in positie waren. Bruce zorgde er simpelweg voor dat Ra niet in staat zou zijn om de menigte te stoppen zonder chaos te creëren. En als ze die chaos zouden creëren, zou Bruce dat in zijn tactische voordeel kunnen gebruiken.
@aleppke: Klopt, maar tot dan toe had hij ook tijd en moeite gestoken in het handhaven van de "zorgeloze miljardair playboy" persona (zoals het restaurant kopen, de fontein als zwembad gebruiken, ...) om zijn echte agenda te verbergen. Maar als hij onbeleefd is, offert hij die persona opzettelijk op, omdat het proberen om het vol te houden onschuldige levens zou riskeren (en dat is iets waar Bruce zichzelf niet toe kan brengen).
#2
+39
KRyan
2018-02-12 02:52:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hij had iedereen nodig om voor hun eigen veiligheid te vertrekken, maar kon ze dat niet vertellen.

Hij zag Ra's Al Ghul (correct) als een bedreiging voor de veiligheid van iedereen op het feest. Hij wist dat ze allemaal onmiddellijk moesten vertrekken, anders zouden ze bijkomende schade oplopen. Hij wist ook dat hij dat niet zomaar kon zeggen omdat niemand Bruce Wayne zou geloven als hij dat zei, en hij kon niet onthullen dat hij Batman was.

Dus hij zocht Bruce Wayne een manier om iedereen te laten vertrekken. Bruce Wayne was een dronken, ongemanierde, overdreven rijke playboy die niemand serieus nam. Hoe serieus of vastberaden hij mensen ook probeerde te overtuigen om te vertrekken, ze gingen niet, of zouden in ieder geval niet snel. Hij had de wettelijke bevoegdheid om dit te doen, aangezien Wayne Manor zijn privébezit was, maar het zou lang duren om iemand ervan te overtuigen dat hij die rechten serieus deed.

Daarom had hij een "Bruce Wayne" nodig. manier om iedereen eruit te krijgen. Bruce Wayne stond bekend als een dronken, ongemanierde, overdreven rijke playboy. Dronken worden en iedereen beledigen was gemakkelijk te geloven, veel gemakkelijker te geloven dan alles wat hij serieus probeerde te doen. De gasten hadden weinig moeite om te geloven dat dit gedrag echt was. En dit waren rijke, trotse mensen - niet het type om te blijven staan ​​en beledigd te worden. Dat bracht ze sneller in beweging dan al het andere dat hij had kunnen doen.

Nu, waarschijnlijk heeft een hekel aan deze mensen. En hij is concentreert zich meer op Batman zijn dan op Bruce Wayne. Maar uiteindelijk zijn dat hier niet echt factoren - zijn enige doel was om iedereen zo snel mogelijk het gebouw uit en weg te krijgen, en hij vond dit de meest geschikte manier om dat te doen. Het kon hem misschien niet veel schelen wat deze mensen van Bruce Wayne dachten, maar zelfs als hij dat wel had gedaan, was veiligheid hier het doel. Hij redde de levens van die mensen. Dat is het enige dat ertoe deed.

Het is ook niet zo dat het zijn reputatie permanent schaadt. De volgende keer dat hij een van hen ziet, zegt hij: "Je weet hoe je in de krant leest hoe mijn huis werd aangevallen 5 minuten nadat je wegging? Batman vertelde me dat dat ging gebeuren. Daarom was ik onbeleefd om je eruit te krijgen. van de gevarenzone. Mijn excuses. " Ze antwoorden "Geen excuses nodig! Bedankt!" en vertel het aan hun vrienden. Sociale status ++.
@Harper, krijgen we de volgende dag de nieuwskoppen te zien die zoiets zeggen als "Dronken miljardair brandt huis af", dus ik denk niet dat iemand weet dat het huis is aangevallen.
@tardigrade Omdat iedereen zou aannemen dat Bruce Wayne een grapje maakte. Dan zouden ze denken dat het een paar dronken capriolen waren. Het zou tijd kosten om hen ervan te overtuigen dat de dreiging reëel was. Die kunnen iemand hun leven hebben gekozen.
@crobar nepnieuws! Nee, dat is wat ik krijg als ik de film niet heb gezien (onthoud?) Lol ...
#3
+19
Charles
2018-02-11 19:52:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als Bruce herkent dat Ra's Al Ghul terug is, realiseert hij zich dat hij het feest moet beëindigen en iedereen moet uitschakelen.

Bruce Wayne wilde eigenlijk dat iedereen wegging voordat hij zelfs maar sloot zich aan bij het feest, net nadat hij Alfred had gevraagd of Fox er nog was. Met Bruce die net Rachel had binnengebracht [die vergiftigd was], en met Fox erbij, was Bruce meer bezorgd om Batman te zijn dan dat hij de naam en het imago van Wayne handhaafde. Dit is het argument dat hij en Alfred hebben net voordat Bruce zich bij de partij voegt.

Wat was het punt hiervan? Was het omdat hij dronken was?

Nee, hij was niet dronken, hoewel hij wel de rol van een speelde zodat hij als een dronken eikel kon worden gezien, waardoor hij zo grof kon praten. Bruce wilde dat iedereen onmiddellijk wegging, en daarom was het zijn strategie om beledigingen uit te werpen en hen direct te vertellen dat ze moesten vertrekken (en dat het geen grap is).

Of was het omdat hij dat echt niet doet vinden deze mensen leuk en willen ze niet dat ze terugkeren?

Dit is veel waarschijnlijker het geval. Ten eerste was het feest om de verjaardag van Bruce Wayne te vieren, en Bruce houdt er niet van om naar feestjes te gaan (vooral die waar hij in de schijnwerpers staat, tenzij het een ander doel dient / hij een "agenda" heeft). Ten tweede houdt Bruce gewoon niet van de rijken en machtigen van Gotham. Over het algemeen vindt hij ze nep en pompeus.

Ik bedoel hiermee dat hij de naam Wayne verpestte, aangezien een persoon zelfs zei: "De appel is echt ver van de boom gevallen, meneer Wayne".

Voor Bruce, hoewel zijn opmerkingen de Wayne-naam (dwz de naam van zijn vader) aanzienlijk bezoedelden, toen hij erachter kwam dat Ra's Al Ghul er was, overwoog hij misschien om ze eruit te gooien als een soort van 'twee vogels met een steen "ding. Ik kon zelfs zien dat hij er ook een beetje voldoening uit haalde, op een luchtige en grappige manier (nogmaals, omdat hij niet echt om die mensen geeft; alleen Rachel, Alfred en nu Lucius).

Zoals Bruce heel duidelijk heeft gemaakt, is Rachel buitengewoon belangrijk voor hem; belangrijker dan zijn familienaam. Je kunt echter zien, nadat hij die opmerkingen heeft gemaakt, dat hij een zekere mate van wroeging uitspreekt, maar dat verandert snel zodra hij kennis neemt van Ra's Al Ghul's troep.

#4
-2
Michael Benjamin
2018-02-14 10:21:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

De andere antwoorden hebben betrekking op de belangrijkste reden voor het onbeleefde en aanstootgevende gedrag: hij wilde dat iedereen zo snel mogelijk wegging.

Maar, zoals opgemerkt in de commentaren, brengt dit vreselijke schade toe aan zijn reputatie en de achternaam van Wayne.

Als hij over zichzelf zou liegen om van de gasten af ​​te komen, had hij net zo goed kunnen liegen over de situatie :

Sorry allemaal, we hebben zojuist een bommelding ontvangen. Iedereen verlaat alsjeblieft snel.

Dit spaart de reputatie en familienaam en zorgt er waarschijnlijk voor dat mensen nog sneller vertrekken.

Dus, gezien het feit dat Bruce's gedrag was niet de meest elegante of efficiënte manier om het doel te bereiken, en Bruce staat bekend als een zeer elegante en slimme man, een ander antwoord op de vraag:

Waarom was Bruce Wayne zo hard / onbeleefd toen hij iedereen vroeg zijn feest te verlaten?

... is gewoon dat de scène overdreven was voor een dramatisch effect en / of om de acteervaardigheden van Christian Bale te demonstreren.

Dit lijkt een antwoord buiten het universum, waarbij er sterk wordt gesuggereerd dat er naar een antwoord in het universum wordt gezocht.


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...