Vraag:
Waarom waren de Katayanagi Twins niet zo uitgewerkt als de andere Exen in Scott Pilgrim?
Tablemaker
2011-12-08 20:28:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mathew Patel, Lucas Lee, Todd Ingram, Roxie Richter en (uiteraard) Gideon Graves werden allemaal behoorlijk fatsoenlijk uitgewerkt door hun eigen epische vechtscène en een achtergrondverhaal van Romona in de film. De Twins leek echter een in scène geworpen scène te zijn met veel speciale effecten en niets anders echt gedenkwaardigs dan glimmende lichten en een paar gigantische monsters.

holographic ape vs a holographic two-headed eastern dragon

Weet iemand de reden waarom de creatie van hun personages op deze manier verliep in plaats van een episch 2-tegen-1 gevecht te zien van een pissige Pilgrim tegen 2 Japanse tweelingen?

Een antwoord:
#1
+15
Naftali aka Neal
2011-12-08 21:04:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Buiten de wiki staat:

In tegenstelling tot het boek, waar ze sluw zijn, uitgebreid plannen en uitgebreid spreken; de film laat ze zien als stille aanvallers in slechts één scène. Dit komt door meerdere factoren. De film duurde één, het vinden van een prachtige Japanse identieke tweeling die Engels sprak was een andere; De Saito's konden geen Engels spreken.

Nogmaals: De acteurs konden geen Engels spreken ! Daarom hadden ze geen sprekende rol in de film.

Lijkt nog steeds een beetje lui van een film met zoveel details. Het zal me echter niet beletten er minder van te houden dan ik.
@Shads0 dat is waar ^ _ ^


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...