Vraag:
Onrealistisch verhaal in Rab Ne Bana Di Jodi
Nalaka526
2011-12-05 17:21:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

In de Hindi-film Rab Ne Bana Di Jodi,

'Taani' (Anushka Sharma) kan de 'Suri' (Sharukh Khan) pas identificeren ' Suri 'onthult zelf de waarheid, dit is nogal ongelofelijk en onpraktisch, aangezien beide' Taani '&' Suri 'in hetzelfde huis wonen.

Denk je dat het feit dat het niet kunnen identificeren 'Suri' van 'Taani' geeft een boodschap aan kijkers of het is gewoon een eenvoudig Bollywood-verhaal en we moeten niet proberen het diep te begrijpen, omdat er zoveel andere dingen in dezelfde film zijn die misschien ongelooflijk of onrealistisch lijken? / p>

De producers denken heel minder na over deze mazen, aangezien de kijkers niet zullen klagen. Maar ze moeten begrijpen dat de tijd is veranderd!
-1
Twee antwoorden:
#1
+17
Mayank
2011-12-06 09:08:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zoals je het zegt, het is gewoon een "simpel Bollywood-verhaal". Je moet er niet te veel in lezen. Veel van de filmsequenties (met name de overdadige songsets) tarten ook de logica, maar dat is precies hoe een typische Shahrukh Khan-film eruit ziet. Persoonlijk vind ik het gewoon triest dat script het laatste is waar Hindi filmmakers aan denken.

Ik begrijp je frustratie over deze films. Hoewel het zeggen van script het laatste is in de hoofden van Hindi-filmmakers, generaliseert het naar alle filmmakers. Er zijn enkele echte juweeltjes en klassiekers die zijn gemaakt door Hindi-filmmakers. Om een ​​paar Guru dutt te noemen, Raj Kumar Hirani, Anurag Kashyap. Films zoals Taare Zameen Par enz. Dus generaliseer alstublieft de Indiase cinema niet. Er is plaats voor allerlei soorten films en als je naar Hollywood of films uit andere landen kijkt, zijn er ongetwijfeld allerlei soorten films. Chick Flick, horror, enz. Allemaal.
#2
+4
Manoj R
2012-12-21 14:25:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik was het met je eens. En daarom is mijn beoordelingsbasislijn voor film "wanneer de basislijn hol is, kan het gebouw niet hoog staan".
Maar als je jezelf dwingt, kun je zeggen dat de les hier is dat ware liefde niet de nominale waarde ziet, maar het zuivere hart.

Wauw op je liefdestheorie! : P: P


Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...