Vraag:
Beëindiging van sociaal netwerk
phwd
2011-12-05 14:04:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aan het begin vertelt Erica tegen Mark

"Maar je gaat door het leven denken dat meisjes je niet mogen omdat je een nerd bent. En ik wil dat je het weet , uit de grond van mijn hart, dat dat niet waar zal zijn. Het zal zijn omdat je een klootzak bent. "

Aan het einde zegt Marilyn tegen Mark

"Je bent geen klootzak, Mark. Je probeert gewoon zo hard om te zijn."

Wanneer Mark wacht op het antwoord van Erica en continu de pagina ververst betekent dit dat hij gelooft dat hij Erica's belediging jegens hem kan negeren?

Twee antwoorden:
#1
+15
Ankit
2012-01-30 18:03:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Het einde toont Marks eenzaamheid. Hij heeft de wereld een website gegeven die hen helpt contact te maken met vrienden, maar hij heeft zelf geen vrienden. Aan het einde zien we dat hij zijn oude vriendin nog steeds niet is vergeten terwijl hij haar vriendschapsverzoek stuurt. & ververst de pagina voortdurend om te zien wanneer deze wordt geaccepteerd. We zien Marks wanhoop om verbinding te maken. Een echte.

(Natuurlijk had Mark in het echte leven, gedurende de hele periode die in de film wordt afgebeeld, een gelukkige, succesvolle relatie met de vrouw met wie hij zou trouwen. Maar Holywood houdt wel van zijn 'mensen die in de technologie werken'. zijn eenzame nerds "trope ...)
#2
+10
NGLN
2011-12-05 23:16:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Als je bedoelt als Mark met al zijn huidige macht, geld en status ervan verdacht Erica op dat punt om te draaien, dan denk ik van nee, dat gelooft hij niet. Hij weet dat ze veel te eerlijk is. Ik denk echter dat hij oprecht gelooft dat Erica nog steeds in staat is om vriendschap met hem te sluiten, of ze nu van mening is veranderd of niet.

Ik moet toegeven dat het einde een leuke touch heeft en het roept inderdaad deze vraag op. aan het publiek. Maar ik ben er vrij zeker van dat dit slechts een mooi neveneffect is van Marilyns opmerking, omdat de filmmakers een Mark is nice -element moesten toevoegen, zoals gevraagd door de echte Zuckerberg.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...