Vraag:
Film over legerreserve-soldaten in rotatie en ze zijn gestrand met gevechtsmessen
phwd
2011-12-05 06:09:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ik probeer me de naam van een film te herinneren waarin er een groep soldaten uit het reservaat is (of gezondheidsondersteuning? maar er is inderdaad een dokter / paramedicus in de groep). Ze gaan afwisselend uit (ik denk voor 60 dagen). De enige scène die ik me herinner, is dat ze geen munitie meer hebben aan een kant van een heuvel (kleine zandhelling).

Aan de andere kant zijn de vijanden die rond een pick-uptruck praten of deze proberen te repareren. De vijanden horen een geluid van de heuvel en besluiten deze te inspecteren.

De reservesoldaten merken dit op en aangezien ze geen munitie meer hebben, besluit de grote groep (ik denk dat het 7 soldaten zijn) om te trekken. hun gevechtsmessen en vallen de vijanden aan op het moment dat ze over de heuvel komen. Dus de komende paar minuten hebben we meerdere 1-op-1 gevechten met gevechtsmessen.

Ik plaats de intensiteit van de scène net onder die van de Amerikaanse GI versus de Duitse soldaat bij het redden van Private Ryan. Behalve dat de Amerikanen deze keer echt winnen.

Locatie? Misschien oorlog in Irak, maar concentreer je hier niet teveel op, anders kan ik je van de baan leiden.

Tijdlijn? De film kwam hoogstwaarschijnlijk na 2000 uit.

Twee antwoorden:
#1
+9
Gert Arnold
2011-12-23 04:04:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er zijn veel overeenkomsten met Amerikaanse soldaten. Zie de trailer hieronder

Oh man dat is het! Je bent geweldig. Ik probeer me dit al een goed jaar of langer te herinneren.
@GertArnold Video bestaat niet meer.
#2
+1
lonstar
2013-10-05 00:04:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dit klinkt alsof het is geleend van Southern Comfort uit 1981 met Powers Boothe en Keith Carradine, een fatsoenlijke thriller over een squadron soldaten van de Nationale Garde die tijdens manoeuvres enkele countryboys tegenkomen en de hilariteit zorgt voor de soldaten gewapend met losse flodders proberen de lokale bevolking te ontwijken, gewapend met levende munitie. Kijk maar.Deze Q&A is automatisch vertaald vanuit de Engelse taal.De originele inhoud is beschikbaar op stackexchange, waarvoor we bedanken voor de cc by-sa 3.0-licentie waaronder het wordt gedistribueerd.
Loading...